Over bedrukte kartonnen bekers

bestaan full colour bedrukt, volledig rond bedrukt dus, mét de eigen ontwerp en merknaam. Geschikt wegens vele doeleinden bijvoorbeeld; het versterken betreffende uw huisstijl of drager over ons bedrijfsboodschap. Op de kantoor waar u met uw client een eigen kopje koffie aanbied, op beurzen ofwel congressen.

Het zoeken naar het ideale relatiegeschenk ofwel tot een bedrukt artikel mits promotiemiddel dien leuk en eenvoudig zijn. Voor het zodra expert in bedrukte verhalen kan zijn het absoluut mogelijk. Je wilt zeker bestaan van een scherpste verkoopprijs, de beste capaciteit en supersnelle bezorging.Jouw wilt niet onverwacht met allerlei bijkomende kosten te maken oplopen.

Op zichzelf is daar niks fout mee, maar bezit u dan ook zich heb je wel eens afgevraagd hoezo Starbucks jaarlijks een meeste kartonnen koffiebekers ter aardbol over een toonbank schuift? Ook niet omdat ze een lekkerste koffie beschikken over…

Kies een beker met uw keuze en u dan ook ziet direct onze laagste verkoopprijs. Ofwel lees meer over bekerbedrukking.

U kunt hierbij namelijk op originele en subtiele manier de beurs genoeg bij de zorg bezorgen voor klandizie en relaties.

Een meeste mokken en bekers zijn in verschillende kleurcombinaties te bedrukken. Vraag de contactpersoon bij Relatiegeschenk4you tot de opties voor dit bedrukken betreffende glazen, mokken en bekers.

Daarnaast zijn er nog hard kunststof bekers welke meer meegaan en verder alsnog weleens onverwoestbaar bestaan. 

We verlenen het allen. Van 5.000 stuks kunnen wij de bekers drukken in één tot en met vijf kleurcombinaties. Een eerste kleur is helemaal gratis, vervolgens is dit slechts € 75, - per kleur extra. Omdat u direct voor de producent bestelt, profiteert u over de snelst mogelijke levertijd en aller laagste verkoopprijs.

Kartonnen beker 177cc / 7oz Kartonnen kraft beker 180cc squat in een kartonnen look. Zeer bestemd een reguliere kop koffie.

Ofwel u de bedrukte kartonnen bekers meteen wilt benutten een aangenaam kopje thee of juist een sapje; de bekers bestaan met uitstekende kwaliteit. De opdruk kunt u tot persoonlijk wil voorzien, eenvoudig via de website. U is stapsgewijs geholpen en dit uitkomst kan zijn regelrecht herkenbaar.

nl bestaan multi inzetbaar. Zo bestaan onze kartonnen bekers voorzien betreffende gecertificeerde kwaliteitskeurmerken more info en daarom prima inzetbaar gedurende behalve evenementen, maar tevens eenvoudig binnen bij u dan ook op kantoor.

Een verkoopprijs wegens dit laten drukken met koffiebekers varieert ieder opdruk. Zo kan u dan ook kiezen uit hoeveel kleurcombinaties de logo bestaat. Bij bekerbedrukking hanteren wij de laagste prijs aangaande Nederland. Kunt u dan ook de koffiebekers elders in Holland voordeliger laten drukken? Neem vervolgens aanraking op!

De 100ml. cup is onze kleinste beker. Prima voor een geweldig espresso ofwel proefsessie. Een beker over 180ml kan zijn passend wegens koffie uit de automaat en frisdranken.

Cheapie koffiebekers rekent nooit kosten voor het produceren betreffende ons ontwerp en rekent tevens nauwelijks verzendkosten. Een weergeven prijzen bestaan dus ook all-in prijzen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Over bedrukte kartonnen bekers”

Leave a Reply

Gravatar